Covid Regelementen

Wijziging openingstijden

Lieve bezoekers

Mededeling

Vandaag hebben we overleg gehad met ons team.
Normaal gesproken zijn wij woensdag zaterdag en zondag van 12 uur tot 17 uur open. Dit word terug gedraaid gedurende de winterperiode vanaf vandaag naar 14 uur tot 17 uur net als de andere dagen.
We hebben hier helaas toe moeten besluiten vanwege de koud en regen die deze periodes gaan brengen.
We kunnen niet warm zitten op de dierenhoek. Helaas hebben we door de brand 1 haspel vanaf onze buren met stroom. We gebruiken deze alleen om de pomp aan te zetten om het terrein schoon te maken en koffie te zetten anders klappen de stoppen er bij de buren er uit. In de keet zit verwarming maar die kan niet aan ivm hetzelfde euvel.
We zijn de siervis al heel dankbaar dat we een beetje stroom hebben maar in de winter maanden is het niet te doen in de kou. Onze lieve arie houdt alleen toezicht en gaat zich verkleumen en dat is iets wat ik wil voorkomen.
Als het zulk weer is als vandaag is het heel stil en is er weinig te doen buiten de gewone taken om.
We hebben t besluit genomen elke dag van 14 uur tot 17 uur open te zijn. Dat gaat vanaf morgen al in.
Voorlopig laat het nieuwe pand ook op zich wachten. We hadden gehoopt dat er al een nieuw pand zou zijn als we het slechte weer te gemoed zou gaan maar helaas is dat niet gelukt omdat we nog steeds met meerdere partijen hebben te maken.
We gaan er alles aan doen dat volgend winterseizoen de dierenhoek wel langer open is maar voor nu moeten we ook even aan de gezondheid van onze medewerkers denken.