De dierenhoek kan alleen bestaan van donatie’s. Wij zijn daarom een ieder heel dankbaar voor zijn of haar bijdrage.

Dankzij een aantal fondsen en bedrijven kunnen wij de dierenhoek op dit moment opknappen. Helaas zal niet alles in 1 kan lukken maar we doen ons uiterste best.
Mocht u ons willen steunen dan kan dat op via bankrekeningnummer:
NL68 INGB 0007542971 Tnv Dierenhoek ’t Sparretje ovv donatie 2020/2021


Trots zijn wij partner van Wecycle.  Elke dag tijdens de openingsuren van de dierenhoek kunnen er elektrische apparaten bij ons ingeleverd worden. Deze apparaten worden gerecycled.

Trots zijn wij aangesloten bij Ervaar Maassluis. Iedereen die de gezelligheid en warmte van Maassluis wil ervaren is absoluut welkom om de warme sfeer van ons kleine stukje Maassluis te proeven.

Fonds Schiedam Vlaardingen heeft ontzettend goed geholpen!. Wij hebben een fantastische donatie ontvangen zodat wij de daken konden vervangen en repareren. Een nieuwe stal konden optrekken voor onze geiten en schapen en diverse onderhoud kunnen laten plaats vinden. Heel erg bedankt voor jullie steun!

Dankzij De firma Hooymeijer uit Vlaardingen hebben wij ontzettend veel houten balken ontvangen welke wij allemaal hebben gebruikt om de schuren op te bouwen. De hokken van de konijnen, het kippenhok, de hooischuur en de omheining van de paarden van te maken. Dit is voor ons van onschatbare waarde geweest en wij zijn hier echt enorm dankbaar voor. Zonder deze donatie hadden wij niet zover geweest als dat we nu zijn. Heel erg bedankt!

Onze buren waar wij fijn contact mee hebben en graag in het zonnetje zetten.

Bewonerscommissie van de Sparrendal Flats.

De BCS heet u welkom.

Onze naaste buren met hele mooie siervis aquariums

https://www.siervismaassluis.nl/

Aangesloten bij kinderboerderijactief.nl en kinderboerderij rookvrij

Aangesloten bij Vereniging Stads en Kinderboerderijen Nederland : de overkoepelende organisatie voor kinderboerderijen in Nederland.

(1) Jams’Smee | Facebook

Esmee maakt overheerlijke jams in allerlei smaken. Afgelopen jaar heeft Esmee ons enorm veel geholpen waar we haar heel dankbaar voor zijn.

Jams’Smee
We onderhouden een fijne samenwerking met Reclassering Nederland. Hierbij word zorgvuldig gekeken om wat delicten er gepleegd zijn. Na screening van beide kanten komt de gene die een taakstraf heeft gekregen ons helpen met de dierenhoek.
We hebben een fijne samenwerking met Samen Sterk Maassluis. Pascalle zorgt in deze groep met diverse vrijwilligers voor minder bedeelde mensen in maassluis.
We hebben een geweldige samenwerking met Stichting Voedselbank Maassluis. Elke vrijdag mogen wij het groente en fruit wat er overblijft ophalen voor onze dieren. Hier zijn we enorm blij mee.

SponsorKliks | Gratis sponsoren!

Via Sponsorkliks helpt u onze kinderboerderijen. Door via de link bij aangesloten bedrijven te bestellen worden wij gesteund. Heel hartelijk dank voor uw hulp