Bestuur mededelingen Brand Dossier

24 februari gaan we weer open.

We gaan 24 februari weer open.

MAANDAG ZIJN WE WEER OPEN VANAF HALF 3 TOT HALF 5????
Vaak zijn we eerder aanwezig dan is de dierenhoek eerder geopend. Maar voorlopig zijn we van half 3 tot half 5 zeker geopend. Dit ook om de dieren weer te laten wennen aan bezoek.

De afgelopen 2 dagen hebben we echt kei en keihard gewerkt op de dierenhoek.
Met de meeste van onze dieren gaat het gelukkig weer goed. Ze zijn vrijwel allemaal weer hun eigen ik.
Omdat we nog geen zicht hebben op wanneer het pand gesloopt gaat worden hebben we keihard er aan gewerkt om het terrein klaar te maken, de kici klaar te maken en heel veel op te ruimen. De gemeente is hard achter de schermen aan het werk om zaken te realiseren en al willen wij ook zo snel mogelijk alles weer normaal we zijn gebonden aan wetten en regels en uitzoekwerk. De dierenhoek gaat daarom gewoon open wij willen graag weer iedereen verwelkomen en de dieren komen zo ook in hun normale doen. Zodra er bekend is wanneer de sloop gaat plaats vinden melden wij dit hier, op instagram en onze website. Op het moment van sloop zal de dierenhoek weer dicht moeten vanwege veiligheids eisen. Maar nu gaan we eerst lekker weer open. Ondertussen blijven we door gaan met klussen.
In de kici (onderkomen van de konijnen) maken de vrijwilligers nu het eten klaar maar u kunt er wel tot aan de tafels naar binnen. T ziet er op de fotos een beetje rommelig uit maar dat komt omdat het al donker was toen we om 19.10 uur naar huis gingen. Gelukkig is het in het echt iets ruimer en kunnen we weer een beetje bewegen met werken.
Het is allemaal behelpen maar er kan weer gekroeld gaan worden met de schapen en geiten.
Het hek hebben we zo neergezet dat we onze boomstammen weer neer konden leggen en de dieren weer kunnen spelen. Maandag gaan we het grofvuil weer bellen om alles op te halen dat ligt nu even als een doorn in het oog naast het pand maar dat is even niet anders.
We doen ons best maar alles is wel even anders dan normaal. We missen 54m2 aan ruimte en opslag wat we nu overal en nergens moeten neerzetten dus t is een klein beetje behelpen voor ons. Maar voor de de dieren draait alles gewoon normaal zoals altijd. En voor ons allemaal is dat ook goed. We willen graag de ellende achter ons laten en weer doorgaan. We weten dat dit nog wel maanden gaat duren mbt het pand. Maar zolang daar niets meegebeurd gaan wij weer gewoon ons ding doen en dat is de dierenhoek weer draaien voor bezoekers.

Grote dank naar de toppers van vrijwilligers die allemaal keihard hebben gewerkt de afgelopen dagen ❤❤❤