Geen categorie

Woensdag 18 mei gesloten

Morgen zijn we gesloten.

Helaas is de hele grote 2e levering met bouw materialen die we gisteren binnen zouden krijgen verschoven naar morgen na een hoop bellen en gedoe.
We hadden express de maandagen voor dit soort dingen gereserveerd, maar we zijn afhankelijk van derden waardoor we genoodzaakt zijn om morgen de deuren gesloten te houden. Helaas maken we mee dat mensen niet goed lezen op facebook, onze website, google en googlemaps en vervolgens heel erg boos zijn als wij gesloten zijn. Wij vinden het vervelend dat we dicht moeten maar het is wel belangrijk voor de veiligheid. De dieren staan op stal dus kan er ook niet gekroeld worden. Nu is het een poosje vervelend dat we regelmatig een dag dicht zijn. We doen dit echter ook voor onze bezoekers zodat de dierenhoek straks netjes en verzorgd en veilig is. Dat we niet opschieten wordt ook regelmatig verwijt naar ons toe. Daarom wil ik er nog even op wijzen dat wij allemaal vrijwilligers zijn, allemaal hebben wij een beperking of ziekte en moeten we ook financieel roeien met de riemen die we hebben. We huren geen kostbaar bedrijf in en doen alles zelf. Hierdoor kunnen dingen langer duren dan dat er een gespecialeerd voor ons te duur bedrijf het doet.
Excuus voor het ongemak maar laten we positief naar voren kijken dat als alles straks klaar is we ook open kunnen blijven en de veiligheid kunnen garanderen.