Geen categorie

Opening soon

MAANDAG 18 OKTOBER ??? gaan we open.???

We zijn keihard aan het werk met het team om de dierenhoek zo in de staat te brengen dat we weer open kunnen.
Doordat we hard bezig zijn geweest met het opbouwen van het nieuwe pand is de speeltuin en de dierenhoek verwaarloosd in de zin van onkruid. Hardnekkig onkruid.
Ondanks dat we de nieuwe hooischuur nog achter en naast het pand moeten bouwen willen we niet langer meer wachten om open te gaan.
Aankomend weekend en komende week gaan we keihard aan de slag om maandag 18 oktober weer open te gaan.
We zullen vanaf die datum weer alle dagen open zijn van 14 uur tot 17 uur. Dit doen we express nog op deze tijden omdat wij ook moeten klussen en daarbij het terrein vrij moet zijn. Zodra alles klaar dat het veilig is en er niet met zware balken gesjouwd word, worden de openingstijden verruimd.
Het terrein gedeelte voor het pand blijft verboden terrein voor bezoekers omdat we daar met materialen bezig zijn. Het pand is nog niet klaar en mag niet betreden worden.
We maken enkel een uitzondering als er nodig geplast moet worden of echt handen gewassen moeten worden. Dit mag alleen met toestemming van de vrijwilliger/s die aanwezig zijn. En onder begeleiding van een volwassenen.
De dierenhoek is nog niet in oude staat dus er zullen spullen gestald gezien staan worden op een aantal plekken maar dat komt simpelweg door ruimte gebrek. Maar ook dat word straks allemaal weer netjes als het pand en de schuur klaar zijn.
Voor nu kijken we er enorm naar uit om weer open te gaan??