Bestuur mededelingen Brand Dossier Covid Regelementen

Opening 1 juli 2020

Een half jaar na de brand de tijd vliegt.

Wat een enorm roerige periode hebben we achter de rug en zitten we nog midden in door de corona.
Over een nieuw pand kan ik nog niets melden omdat we daar nog niets vanaf weten door de corona. Wel hebben we heel binnenkort een gesprek met de gemeente. En Hoop doet leven.
We wilde zo graag open maar de corona heeft daar roet voor in t eten gegooid. Wel geteld zijn we 2 dagen open geweest voor we weer moesten sluiten. Helaas hebben we wegens verhuizing van 2 vrijwilligers en van 1 van onze vrijwilligers door werkuitbreiding en van 1 van de paardenmensen afscheid genomen. Roel en esmerlda veel geluk in jullie nieuwe huisje. Elvera veel succes met t werk. En joel dank je wel en veel succes op de hogere school en hopelijk kan je toch je musical doen. We gaan jullie zekers missen maar gelukkig weten ze dat ze altijd welkom zijn.
Daardoor is het nu wel een stukje drukker voor ons.
Maar zoals altijd laten we de moed niet zakken en zijn we achter de schermen gewoon keihard bezig met van alles en nog wat.
Zo gaan we zodra het droog is de laatste hand aan de speeltuin leggen. Alle onkruid verwijderen want dat groeit als kool op stukken waar weinig gelopen word, gaan we de dierenhoek zo proberen in te richten met aanwijzingen en bordjes dat we PER 1 JULI OPEN GAAN???????. In de omgeving gaan langzaam aan meerdere open dus wij willen niet achterblijven.
We kunnen niet wachten maar we willen wel alles goed in orde hebben zodat we aan de eisen voldoen die we hebben te horen gekregen. Via onze overkoepelende organisatie hebben we hesjes besteld en alle andere 1.5 m spullen die we moeten gebruiken en hebben. Weer een fikse uitgave ( de zoveelste dit jaar waar je niet oprekend), maar wel een die onze vrijwilligers en bezoekers veilig houd en we toch weer met zijn alle kunnen genieten van de dieren en de speeltuin.
De komende weken voor de opening houden we jullie op de hoogte over het wel en wee.