Dieren

Onze tamme kippen

Op onze dierenhoek zijn 2 hele lieve niet alledaagse kroeldieren aanwezig.

Onze hen Tut en onze haan Binkie.

Corina heeft diverse diensten in de week op de dierenhoek en is gek van onze kippen en vogels. Binkie is een zwarte haan die Corina al vanaf dat hij een klein mannetje was op heeft getild, geknuffeld heeft en elke dienst heerlijk mee op sjouw neemt. Binkie is door Corina helemaal handtam gemaakt en loopt daarom samen met zijn dames is de kippenren naast de kici. Binkie geniet enorm van aandacht en blijft heel rustig bij Corina zitten.

Tut is Ingrid haar lievelingskip. Tut is afgelopen zomer geboren en over 3 maanden een jaar oud. Tut is alle dagen in handen en geniet hier ook van. Laten pakken vind ze niet elke dag even leuk, maar als er dan een kroelsessie volgt is dat gauw vergeten. Binkie is haar man en ze zijn veel samen te vinden. Samen met een blond krielkipje.

Als er tijd voor is willen Ingrid en Corina  Binkie of Tut uit hun huis halen om even te laten aaien.

Vraag hier gerust naar. Als er tijd voor is doen we dit met alle liefde. Als 1 van ons al met Binkie of Tut aanwezig is, dan mag er uiteraard even geaaid worden.

Heel soms kan een van de dieren vast gehouden worden echter is dat aan de verzorgster om te bepalen of dat op dat moment mogelijk is. Het kan ook voorkomen dat een van de dieren een beetje een baaldag heeft. Dan is er geen mogelijkheid tot vasthouden.