Geen categorie

Gesloten tot 7 juni.

Graag massaal delen zodat iedereen op de hoogte is. Dat moet best lukken met zo’n geweldig aantal volgers vrienden en belangstellendeā¤?

De bouwvergunning is binnen??

Maar dat betekend helaas wel dat we de komende periode dicht gaan. In ieder geval tot maandag 7 juni 2021.

We hebben zojuist te horen gekregen dat van dijk aankomende dinsdag om 7 uur zal gaan beginnen met het leggen van de nieuwe fundering.
Aankomende dagen moeten we knetterhard aan de slag om de hooischuur af te breken. De grote heavy tegels zijn er al uit gehaald. De mannen zijn nu aan het bikkelen om het beton eruit te halen, wat een inmens werk is.
Omdat veiligheid voorop staat hebben we besloten dat tijdens deze werkzaamheden de gehele dierenhoek gesloten zal zijn voor publiek.
Maandag 7 juni gaan we weer open maar ook dat kan helaas weer wijzigen omdat we dan in de leveringsperiode van het nieuwe pand komen.
De komende weken en maanden zullen anders zijn dan anders. Kunnen we open dan gaan we open maar de verwachting is dat we regelmatig gesloten zullen zijn.
Het nieuwe pand word geleverd op grote palets die op het terrein komen te staan. Pas op het moment van leveren weten we hoeveel en hoe groot alles is en hoeveel terrein alles in beslag neemt. De vorderingen en openingsdagen zullen we hier en op de website meedelen.
We kunnen niet wachten dat het nieuwe pand staat en alles eindelijk weer normaal gaat draaien.
Wij bedanken iedereen voor het begrip dat we ontvangen. Tuurlijk begrijpen wij dat het vervelend is om voor een dichte deur te staan omdat je per ongeluk vergeten bent op fb of de website te kijken. Ik wil dan ook vragen dit bericht zoveel mogelijk te delen zodat we een goed bereik hebben en we geen boze mensen en teleurstelde kindjes aan de deur krijgen.

Op ons hek hangen wij ook de informatie die op dat moment geldt.

Uiteraard nemen we jullie mee in ons wel en wee als we gesloten zijn. Want geheid dat er weer een hoop gaat gebeuren haha.

Bedanktā¤