Bestuur mededelingen Renoveren

Gesloten tot na de verbouwing

We sluiten niet permanent maar we hebben besloten na overleg dat we de komende periode tot het pand staat gesloten blijven voor bezoekers.
Een moeilijk besluit maar hebben die om de volgende redenen genomen.
We merken dat veel mensen niet lezen op facebook en andere media en staan dan toch voor een gesloten deur. Elke week moeten zeggen misschien zijn we deze week open misschien volgende week en dat brengt heel veel verwarring voor onze bezoekers.

Toen de brand uitbrak waren we volop aan het klussen en verbouwen en de dierenhoek anno nu aan het trekken.
We hebben besloten dat we de komende 3 weken groot onderhoud aan de dierenhoek gaan plegen zodat we dat straks niet meer en weer dicht hoeven als we het pand gebouwd hebben. Dan kunnen we in 1 x gewoon normaal open en ook direct onze openingstijden verruimen.
Omdat iedereen nog gewend is dat veel dingen dicht zijn gaan we dat nu allemaal regelen. Als het nieuwe pand komt moeten we sowieso dicht omdat het pand op palets komt en deze worden op het bestraten gedeelte uitgezet.
Het is even vervelend dat we het op deze manier moeten gaat doen maar wij denken dat dit de slimste en ook makkelijkste oplossing zal zijn.
Uiteraard nemen wij jullie mee in onze bouwperikelen en zijn jullie van harte welkom bij onze collega’s van Kinderboerderij Holywood in vlaardingen, onze collega’s Vrienden van Kinderboerderij ’t Hoefblad in Schiedam en onze collega’s van het Hertenkamp Maasland.
Zodra we open kunnen gaan we direct weer open.
We hopen op een snel verloop van de verbouwing en doen er alles aan om jullie zo snel mogelijk weer te kunnen begroeten.