Samenwerkingspartners

De dierenhoek kan alleen bestaan van donatie’s. Wij zijn daarom een ieder heel dankbaar voor zijn of haar bijdrage.

Dankzij een aantal fondsen en bedrijven kunnen wij de dierenhoek op dit moment opknappen. Helaas zal niet alles in 1 kan lukken maar we doen ons uiterste best.
Mocht u ons een vrijwillige bijdrage willen geven dan kan dat op ons bankrekeningnummer:
NL68 INGB 0007542971 Tnv Dierenhoek ’t Sparretje ovv donatie 2018.

 


Mede dankzij Deltaport kunnen wij onze dierenhoek renoveren. Wij zijn enorm dankbaar voor de fantastische donatie van € 500.- euro in 2018. Heel hartelijk bedankt

 

 

Fonds Schiedam Vlaardingen heeft ontzettend goed geholpen!. Wij hebben een fantastische donatie ontvangen zodat wij de daken konden vervangen en repareren. Een nieuwe stal konden optrekken voor onze geiten en schapen en diverse onderhoud kunnen laten plaats vinden. Heel erg bedankt voor jullie steun!

 

 

Dankzij De firma Hooymeijer uit Vlaardingen hebben wij ontzettend veel houten balken ontvangen welke wij allemaal hebben gebruikt om de schuren op te bouwen. De hokken van de konijnen, het kippenhok, de hooischuur en de omheining van de paarden van te maken. Dit is voor ons van onschatbare waarde geweest en wij zijn hier echt enorm dankbaar voor. Zonder deze donatie hadden wij niet zover geweest als dat we nu zijn. Heel erg bedankt!

 

 

Onze buren waar wij fijn contact mee hebben en graag in het zonnetje zetten.

Bewonerscommissie van de Sparrendal Flats.

De BCS heet u welkom.

 

Onze naaste buren met hele mooie siervis aquariums

https://www.siervismaassluis.nl/