Draagt u Stichting Dierenhoek ’t Sparretje ook een warm hart toe? Doordat wij een stichting zijn met ANBI Status is dit voor bedrijven en particulieren voordelig. Zo ontstaat er een win win situatie. U helpt ons heel fijn met het bestaan en onderhouden van de kinderboerderij en u kunt vanwege de ANBI status uw donatie bij de belastingdienst opgeven. U krijgt uw donatie in vele gevallen verrekend met de inkomsten belasting. Scroom niet om contact op te nemen voor meer informatie. Of kijk op www.anbi.nl

Wij zijn enorm dankbaar voor uw donatie. De dierenhoek en dieren zijn hier enorm mee gered.

Regelmatig krijgen wij vragen wat we goed kunnen gebruiken.

Hooibalen, strobalen, zaagsel, zakken brok voor geiten/schapen/paarden/varkens/kippen, appels, penen, peren, witlof, andijvie, medicijnen voor de dieren zijn hard nodig.

Maar ook een financiƫle bijdrage is heel hard nodig, zodat wij onze vaste lasten zoals de huur, electra, dierenartskosten etc kunnen betalen.

NL68 INGB 0007 5429 71 tnv Dierenhoek t Sparretje ovv donatie jaartal

Wij kunnen niet zonder uw steun. Heel hartelijk dank voor uw hulp!!

WILDEMAN BOOMVERZORGING

De dierenhoek heeft Wildeman Boomverzorging in haar hart gesloten als 1 van onze hoofdsponsors. Wij zijn Rick Wildeman heel erg dankbaar voor zijn jaarlijkse hulp aan de dierenhoek op meerdere vlakken.

Wildeman Boomverzorging – OfficiĆ«le Website