Dieren

Wij nemen geen dieren aan. Ook niet als gift of donatie

Nogmaals willen wij laten weten dat wij GEEN konijnen, kippen, cavia’s, hanen, pauwen, kittens, katten of honden,vogels etc etc aannemen.
Dieren zijn GEEN donatie.
Waar we al bang voor waren is op het moment dus gaande.
Elke dag krijgen wij mails apps of telefoontjes dat er een dier geschonken word aan de dierenhoek en mensen worden boos als ik het dier weiger, want het zou een donatie zijn. Ik ben ondankbaar.
Nee dat ben ik niet ik ben realistisch.
Elk dier dat bij ons komt moet aandacht, verzorgd worden, eten en drinken, een schoon bed, een dierenarts controle, inentingen en als ze ziek zijn kost het ook een hoop geld. Dat zijn happen in ons toch al schaarse budget. Ook hebben wij niet de ruimte om alle dieren op te nemen. In sommige gevallen maken wij een uitzondering maar die keuze maken wij zelf omdat dat een reden heeft.
Wij zijn geen opvang en ja we hebben straks 3 dierenhoeken maar dat betekend niet dat we zomaar alle dieren kunnen plaatsen. Konijnen kan je bv niet zo maar bijelkaar zetten. Die vechten tot de dood.
Dat we ondankbaar zijn is niet eerlijk. Wij kiezen onze eigen dieren en zorgen daar met hart en ziel voor. Uw dier is uw verantwoording niet de onze. We willen altijd advies geven wat te doen maar word niet boos dat we ze niet opvangen.
Opmerkingen met dan zet ik hem wel voor het hek tolereer ik niet.
Indien ik een dier voor ons hek aantreft ga ik aangifte doen. Tevens staat er een camera op het hek. Deze beelden zullen altijd door gegeven worden aan de politie.

Lieve mensen denk alsjeblieft na voor de aanschaf van een dier. Een dier heb je niet voor even maar zijn hele leven. Kleine dieren worden ook groot.