Geen categorie

voerbeleid!

Helaas zijn wij weer genoodzaakt om het niet voeren onder de aandacht te brengen.
Op de Sportlaan, Gablaan en lepelaarplantsoen wordt ontzettend veel eten over de hekken heen gegooid.
Het is niet erg als de dieren een keer een stukje appel, andijvie witlof krijgen maar we treffen iedere dag afgekloven pizza, rijst, eierschillen, schillen van sinasappels en mandarijen, sla, bloemkoolstronken, aardappelschillen in grote getallen aan. Onze dieren worden hier heel ERG ZIEK van. Buiten dat we dat heel erg vinden brengt dit ook hoge onnodige veeartskosten met zich mee. En trekt het ratten en muizen aan in de woonwijken. Onze vrijwilligers ruimen elke dag heel veel troep aan verkeerd eten op. Ons vriendelijke verzoek dit niet meer te doen alstublieft.
Wilt u weten wat er mondjesmaat gevoerd mag worden vraag het aan onze medewerkers of kom het liever nog gewoon afgeven. Dan kunnen wij het afgemeten voeren aan de dieren. Onze dieren krijgen genoeg te eten van ons. Elke dag krijgen alle dieren hun voerbehoefte precies op hen afgesteld. Nu horen we regelmatig nee hoor ze hebben veelste veel honger. Een GEIT en SCHAAP heeft altijd trek of het nu een heerlijke andijvie is of een broodzak die leeg is, hun mond gaat altijd op en neer.
Brieven en bordjes die door ons op het hek worden geplaatst worden helaas er gewoon afgetrokken en vernield.
Ons verzoek liever niet te voeren en spreek elkaar daar indien mogelijk op een nette volwassen manier op aan. Dat zou voor de gezondheid van de dieren een stuk prettig zijn.
Dank u wel.