Dieren

Varkens zijn verhuist naar nieuw onderkomen

Toen mijn oma nog leefde riep ze vaak wat je niet in je kop heb heb je wel in je kont juffie???. En vandaag moest ik daar wel even aan denken haha. Achter de speeltuin was zo’n groot braakliggend stuk waar de ganzen konden lopen en dat vonden we zo zonde.
Van de week dat hok opgebouwd. Vandaag hebben we doorgepakt en de varkens zijn verhuist.
Ik bedacht me om 10 uur oooo misschien wel leuk om een bospad te maken tussen de kici en in het varkensverblijf en tja misschien ook wel bij de ganzen. Dus rick gebeld of hij toevallig nog veilige houtsnippers had. 1 1/2 uur later kwam de eerste vracht smiddags nog een vracht en geweldig dat de dieren het vinden. Lekker wroeten met hun neuzen en knagen aan het wilgen hout.
De varkens hebben we op t gemak verhuist en ze zijn super blij. Staartjes die zwaaien en blijven kwispelen. En zwaaien betekend blijheid dus wij zijn nu allemaal moe maar heel erg voldaan. Ze hebben een geweldig mooi en groot verblijf waar ze kunnen kuieren. Kettingen, dikke touwen. Jute zakken alles komt nog maar voorlopig kunnen ze wroeten na hartelust. Geniet van de blijheid van het filmpje maar let niet op mijn oetsiekoetsie stem?.??