Covid Regelementen

Dierenhoek en speeltuin gesloten uit voorzorg Corona virus

Bestuursmededeling:::::

We hebben als bestuur besloten dat de dierenhoek en speeltuin vanwege het corona virus gesloten blijft.
Ik heb zojuist overlegd gehad met meerdere kinderboerderijen.
Wij gaan deze maatregel ook nemen puur om het feit dat er door de overheid word aangegeven dat we onze kwetsbare doelgroep moeten beschermen.
Door Robin met zijn beenmergtransplantatie, lissy met suikerziekte, een aantal van ons met behoorlijke longproblemen en een aantal met andere onderliggende ziektes willen wij het risico voor onszelf maar ook voor onze bezoekers verkleinen.
We weten dat het verbrande pand gesloopt gaat worden wanneer is nog niet bekend dus we gaan de tussenliggende periode gebruiken om de speeltuin en de dierenhoek goed onder handen te nemen qua schuren beitsen etc.(zijn we inmiddels aan begonnen)
4 x per jaar word er controle uitgevoerd aan veiligheidseisen waar we aan moeten voldoen. de speeltuin is goed gekeurd echter zijn wij van mening dat dit niet zo is en zijn er afgelopen weekend al diverse traptreden vervangen van 1 van de toestellen. Wij gaan nu juist dit soort dingen door de weeks aanpakken zodat we van het voorjaar en de zomer normaal open hopen te kunnen. Veiligheid voor alles.
Helaas is het niet anders. We zouden graag zien dat 2020 een beetje minder zorgen met zich mee brengt. En we met zijn alle kunnen genieten van het zonnetje en de dieren. Indien de speeltuin klaar is en open kan dan zal dit meegedeeld worden.